Și răspunsul este…

Dar să începem mai întâi cu întrebarea sau întrebările, că-s mai multe tipuri:
“Când vă întoarceți?”, “Când ajungeți în Vamă?”, “Pentru ce dată să îmi fac rezervare?”, “Când terminați traseul?”, “Când ne mai vedem și noi?”, “Când ajungi acasă, că mi-e greu?”, “Când termini concediul?”.

Măguliți de atâtea întrebări și atâția oameni care abia așteaptă să ne întoarcem și să ne întâmpine, am calculat traseul nostru astfel încât să ajungem în Vama Veche, în zi de weekend, sâmbătă, 14 septembrie, undeva după amiază, astfel că toată lumea care și-a exprimat intenția să aibă, cel puțin teoretic, posibilitatea de a veni.

Nu se întâmpla nimic organizat, nimic oficial, nimic pompos și foarte important, nu face nimeni cinste. Bem o bere și povestim. Este doar un pretext de a ne întâlni și a sărbători cei 4.000 de kilometri parcurși și cele 50 de zile pe bicicletă. Și de ce nu, este poate ultima șansă de a merge la mare anul ăsta.

Așadar, dragelor și dragilor, care vreți și puteți, ne vedem în Vamă! Pe 14 septembrie.
Pe curând!

Echipamente

Koga WorldTravellerAtunci când am văzut prima oară o Koga WorldTraveller m-am îndrăgostit pe loc de ea. Și am știut că e doar o chestiune de timp până când voi avea una.

Au trecut doi ani de atunci. Azi sunt mândrul posesor al unei biciclete perfecte. Producătorul mi-a promis că bicicleta Koga este simbolul bicicletei perfecte. Iar în cei peste 1.000 de kilometri făcuți până în momentul în care a fost scris acest text, nu pot decât să te asigur că promisiunea producătorului e una confirmată de bicicletă.

by Seba


Vezi detalii

Sponsori & Parteneri