Puțin plecați cu F64

Ei bine, iată o știre de ultimă oră! F64, bănuiesc că-i știți, cel mai mare retailer foto-video, ne-a pus la dispoziție echipament specific, ușor și performant pe care să-l folosim în călătoria noastră și să putem încărca pe site și Facebook, poze și filme la calitate bună. O bijuterie de Sony compact HX50, cu un zoom optic uriaș, de x30, cu care pozăm și filmăm. Și două camere GoPro Hero 3, ca să înregistrăm în toată splendoarea lor, peisajele și coborârile din Alpi! Pentru cei interesați, găsiți detalii mai multe în secțiunea Echipamente.

Și ca să fie bine pentru toată lumea, F64 pune la dispoziția vizitatorilor site-ului Puțin Plecați, un cod de reducere de 10% pentru orice produs din gama Go Pro, aparate și accesorii, pe care intenționați să le cumpărați de pe site-ul lor.

Funcționează destul de simplu. Vă duceți frumușel pe pagina www.f64.ro, vă alegeți camera sau accesoriile GoPro pe care doriți să le achiziționați și introduceți în căsuța “Adaugă cod cupon/ discount”, codul PLECATCUF64. Puf, dintr-o dată vă apare un discount de 10% la suma pe care o aveți de plătit.

Mulțumim mult F64! Lista de parteneri se încheie aici. Noi plecăm mâine în zori.

Să ne vedem cu poze și filme frumoase. De acum avem cu ce! Bye-bye!

Echipamente

Koga WorldTravellerAtunci când am văzut prima oară o Koga WorldTraveller m-am îndrăgostit pe loc de ea. Și am știut că e doar o chestiune de timp până când voi avea una.

Au trecut doi ani de atunci. Azi sunt mândrul posesor al unei biciclete perfecte. Producătorul mi-a promis că bicicleta Koga este simbolul bicicletei perfecte. Iar în cei peste 1.000 de kilometri făcuți până în momentul în care a fost scris acest text, nu pot decât să te asigur că promisiunea producătorului e una confirmată de bicicletă.

by Seba


Vezi detalii

Sponsori & Parteneri