“Ne-ar plăcea să vii cu noi”

Pentru mine, toată povestea a pornit de la rugămintea pe care Seba mi-a făcut-o în legătură cu o scrisoare de recomandare de care avea nevoie. Ținând cont de postul pe care îl ocupam atunci și rugămintea fiind legată de biciclete, am acceptat să-l ajut. Surpriza a urmat apoi, când mi-a dezvăluit despre ce era vorba de fapt: o tură pe bicicletă din Vestul până în Estul Europei, traversând adevărate landmark-uri ale bătrânului continent. Deși un mountain-biker entuziast, motivul solicitării lui nu a trecut nereceptat de urechile mele, ci mai degrabă a dezlănțuit o rafală de imagini despre cum ar fi o plecare de genul ăsta și ce implică ea. I-am felicitat și pe el și pe Laur și le-am spus că îi admir.

Se pare că reacția mea nu a trecut neobservată la rândul ei de către Laur și Seba… și mare mi-a fost mirarea când, după o săptămână, Seba mă invită la o bere și-mi aruncă bomba: “Ne-ar plăcea să vii cu noi în călătoria asta!”. Stop! Rewind!… două secunde să-mi revin, să mă gândesc înainte?! Aș fi de-a dreptul imbecil să refuz!

Așa că iată-ne, în gașcă de trei, cu gândul la Europa.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Mai întâi de la Oana, soția mea, care a făcut ochii la fel de mari ca mine când a auzit și era pe punctul de a-mi cârpi două palme în momentul în care am zis: “Oare m-am grăbit să le spun ca vreau să merg?”. Apoi colegii de la job, care au avut reacții diferite. Deși toți activăm în domeniul ciclist, unii au părut încântați, alții mai puțin. În orice caz, motivele lor nu aveau nici o relevanță pentru mine: “Plec prin Europa pe biclăăăăăă!!!”

Comments

  1. [...] Confirmarea că am făcut cea mai bună alegere când am avut ideea să îl invit pe Andrei în echipa “Puțin Plecați” o aștept chiar de la el, cel de-al treilea temerar în călătoria noastră. Confirmarea că a meritat încrederea pe care i-am acordat-o încă de la început când i-am spus pentru prima dată: “Ne-ar plăcea să vii cu noi”. [...]

Echipamente

Koga WorldTravellerAtunci când am văzut prima oară o Koga WorldTraveller m-am îndrăgostit pe loc de ea. Și am știut că e doar o chestiune de timp până când voi avea una.

Au trecut doi ani de atunci. Azi sunt mândrul posesor al unei biciclete perfecte. Producătorul mi-a promis că bicicleta Koga este simbolul bicicletei perfecte. Iar în cei peste 1.000 de kilometri făcuți până în momentul în care a fost scris acest text, nu pot decât să te asigur că promisiunea producătorului e una confirmată de bicicletă.

by Seba


Vezi detalii

Sponsori & Parteneri