Italia… de la Mediterană la Adriatică

Coasta mediterană a Italiei sau „templul vitezei“ – aşa aş putea descrie oraşul continuu ce se întinde de la graniţa cu Franţa până în Genova. Deşi un apelativ specific circuitului de Formula 1 de la Monza, se pare că prin venele italienilor de rând curge şi benzină pe lângă sânge. Odată cu trecerea graniţei, spiritul latin îşi face simţită prezenţa mai instant ca ness-ul. Indiferenţa, neatenţia, gălăgia şi mizeria – odată cu el.

„Nu ai motiv de ceartă? Îţi faci!“ Totul devine haotic în trafic: maşini de toate felurile roiesc din toate părţile, fără a se ţine cont de prioritate sau alte treburi de genul asta. Motociclete alergate ca pe circuit şi miliarde de scutere în stoluri sau găşti, cu unul sau doi pasageri care de obicei vorbesc sau eventual se ceartă. O, da! Spirit latin am zis? Italienii sunt foarte certăreţi. Principiul e unul simplu: „Are motor? Turează-l!“ sau „Nu ai motiv de ceartă? Îţi faci!“. [...] Citește tot articolul pe Adevărul.

Echipamente

Koga WorldTravellerAtunci când am văzut prima oară o Koga WorldTraveller m-am îndrăgostit pe loc de ea. Și am știut că e doar o chestiune de timp până când voi avea una.

Au trecut doi ani de atunci. Azi sunt mândrul posesor al unei biciclete perfecte. Producătorul mi-a promis că bicicleta Koga este simbolul bicicletei perfecte. Iar în cei peste 1.000 de kilometri făcuți până în momentul în care a fost scris acest text, nu pot decât să te asigur că promisiunea producătorului e una confirmată de bicicletă.

by Seba


Vezi detalii

Sponsori & Parteneri