Încă puțin despre proiect

Cei din jur îmi pun frecvent aceeași întrebare pe care cel mai probabil ți-o pui și tu în timp ce citești acest site: „Cum naiba ați reușit să faceți rost de bani pentru acest proiect?”. Nu se întâmplă foarte des astfel de lucruri la noi în țară. Iar dacă se întâmplă, sunt niste excepții. În general, pentru că oamenii care probabil s-ar apuca de așa ceva sunt fie foarte tineri, cu posibilități financiare reduse, fie peste 30 de ani, prin natura lor mai introverți, ocupați cu familia și legați de un job. Sunt oameni care s-au obișnuit să își reprime mereu visul de a face ceva pentru ei înșiși. „Cine o să îmi dea mie niște mii de euro pentru o excursie? Cine o să mă învoiască de la serviciu 6 săptămâni? Ce-o să zică prietena sau soția?”.
Noi am descoperit în planurile noastre o cheie specială, care, cu puțin curaj, cu puțină determinare, creativitate și nu în ultimul rând, cu o doză de nebunie, ne poate deschide poarta unui alt stil de viață: Out of office. Și asta nu e o aroganță. Nici o utopie. Și cu încredere deplină în noi, am bătut la ușa mai multor sponsori. Până la urmă este o exprimare a ceea ce ne place cel mai mult să facem: bicicletă, călătorie și nevoie de adrenalină.

Prietena mea o să aibă grijă de Jazz, câinele meu. Prietena lui Laur o să aibă grijă de Eric, băiețelul lor de 10 luni. Soția lui Andrei o să aibă grijă de cele trei biciclete rămase la vatră și va ține praful departe de chitara bass care va aștepta cuminte pe perete întoarcerea maestrului. Am fost urmăriți zile la rândul de ecoul lui WOW!, de ecoul lui UAIII! și de ecoul lui MAMĂĂĂ!, urmate de exclamația: „Sunteți duși!”. De aici și numele proiectului Putinplecati.ro. Dar vă asigurăm că peste câțiva ani de zile, ne va fi fost mai ușor să le povestim copiilor noștri experiența trăită oricare vor fi fost sacrificiile, decât să le explicăm frustrarea și insatisfacția de a nu fi reușit.

Comments

  1. […] creativitate și nu în ultimul rând, cu o nouă doză de nebunie, ne poate deschide poarta unui alt stil de viață. Cu această confirmare în suflet și cu această cheie în buzunar, primul lucru pe care îl voi […]nn1

Echipamente

Koga WorldTravellerAtunci când am văzut prima oară o Koga WorldTraveller m-am îndrăgostit pe loc de ea. Și am știut că e doar o chestiune de timp până când voi avea una.

Au trecut doi ani de atunci. Azi sunt mândrul posesor al unei biciclete perfecte. Producătorul mi-a promis că bicicleta Koga este simbolul bicicletei perfecte. Iar în cei peste 1.000 de kilometri făcuți până în momentul în care a fost scris acest text, nu pot decât să te asigur că promisiunea producătorului e una confirmată de bicicletă.

by Seba


Vezi detalii

Sponsori & Parteneri