De unde până unde ideea asta?

Mi-a plăcut ideea de a trece peste Alpi și de a mă întoarce de undeva de departe și după ceva timp, către casă. Acasă e cea mai frumoasă destinație de întoarcere.
Mi-a mai plăcut ideea de călătorie-expediție, în care ești tu cu tine și cu camarazii tăi, în care contează echipa mai mult decât individul, în care “joaca” și neprevăzutul, incertitudinea, norocul. Nu știi exact ce o să faci mâine și cu ce situații te vei întâlni și cum le vei rezolva. Ai de luat decizii, de făcut alegeri. Și asta este un lucru care te ține viu.

Și nu în ultimul rând am simțit nevoia de a fugi pentru un timp departe, de a mă deconecta, de a mă reevalua, pentru ca apoi să mă reconectez din nou, de o sută de ori mai strâns de lucrurile și oamenii care îmi sunt dragi.

Într-un fel îl înțeleg pe Costin, prietenul nostru avocat, căruia i-am propus această călătorie și care, după niște zile de gândire, mi-a răspuns: “Nu vin! Mi-e teamă de modul în care mă va schimba această experiență”.

Mie nu mi-e teamă, ba chiar sunt foarte curios!

Echipamente

Koga WorldTravellerAtunci când am văzut prima oară o Koga WorldTraveller m-am îndrăgostit pe loc de ea. Și am știut că e doar o chestiune de timp până când voi avea una.

Au trecut doi ani de atunci. Azi sunt mândrul posesor al unei biciclete perfecte. Producătorul mi-a promis că bicicleta Koga este simbolul bicicletei perfecte. Iar în cei peste 1.000 de kilometri făcuți până în momentul în care a fost scris acest text, nu pot decât să te asigur că promisiunea producătorului e una confirmată de bicicletă.

by Seba


Vezi detalii

Sponsori & Parteneri