Cum adică pleci? Nu ai copil mic acasă?

Am primit întrebarea asta de la multă lume. Cumva, undeva, ceva nu e potrivit pentru un tată să-şi lase familia acasă şi să plece în excursie. Pare că normele societăţii noastre te cataloghează direct ca un părinte iresponsabil, insensibil şi egoist. „Îţi faci copilul şi apoi uiţi de el” a fost probabil cea mai răutăcioasă remarcă, continuată de un introspectiv „aşa sunteţi voi, bărbaţii!”. Halal tată!

M-am hotărât să vă împărtăşesc de ce cred că a fi părinte nu vine la pachet cu blazarea, cu abandonul pasiunilor şi mai ales de ce o experienţă de genul ăsta te face nu un părinte mai prost, ci dimpotrivă, unul mai bun şi mai bogat sufleteşte. [...] Citeste articolul în întregime pe Adevărul

Echipamente

Koga WorldTravellerAtunci când am văzut prima oară o Koga WorldTraveller m-am îndrăgostit pe loc de ea. Și am știut că e doar o chestiune de timp până când voi avea una.

Au trecut doi ani de atunci. Azi sunt mândrul posesor al unei biciclete perfecte. Producătorul mi-a promis că bicicleta Koga este simbolul bicicletei perfecte. Iar în cei peste 1.000 de kilometri făcuți până în momentul în care a fost scris acest text, nu pot decât să te asigur că promisiunea producătorului e una confirmată de bicicletă.

by Seba


Vezi detalii

Sponsori & Parteneri