Atât de aproape

Ne-am hotărât să plecăm puțin cu bicicleta, de la Atlantic la Marea Neagră. Ne doream să avem parte de o experiență nouă prin care nu a mai trecut niciunul dintre noi, un proiect venit din pasiunea pentru ciclism și din dorința de a vedea locuri și oameni mișto.
3 băieți, 3 biciclete, 6 țări și peste 4.000 de kilometri. Așa suna foarte pe scurt planul nostru, pe atunci mai mult un vis, dar un vis pe care îl împărtășeam toți 3 și pe care ni-l doream îndeplinit. Așa că, ne-am lăsat duși de val și am făcut lucrurile să se întâmple.

Niciunul dintre noi nu mai făcuse o tură de amploarea și dificultatea asta. Nici unul dintre noi nu mai fusese atâta timp plecat departe de familie și de cei dragi, de altfel, o încercare aproape la fel de mare ca efortul fizic depus.

Și iată-ne acum, după mai bine de 40 de zile de când am început, atât de aproape de final! Am pedalat zilnic zeci de kilometri, am făcut câteva sute bune de fotografii cu tot ce ni s-a părut interesant și de care ne vrem să ne aducem aminte, am scris conținut pe blog și Facebook pentru a împărtăși din satisfacțiile și situațiile întâmpinate, am trimis acasă zeci de mega de poze zilnic și ne-am bucurat enorm când voi, cei de acasă, ne-ați sunat sau scris încurajări și aprecieri. Asta ne-a ajutat să continuăm în momentele mai dificile ale proiectului (pentru că, da! au fost și din astea, și nu puține :) ), ne-a ridicat moralul și ne-a dat energia pentru a continua. Zi de zi! :)

Vodafone România, ne-a oferit suportul tehnic și serviciile necesare pentru a vă ține la curent cu ceea ce facem și pe unde suntem, care sunt realizările, locurile și oamenii pe care îi vedem, dar și frământările prin care trecem. Adică, să împărtășim cu voi experiențele noastre, pe măsură ce se întâmplă. Și pentru asta, le mulțumim!

Dacă aveți la rândul vostru un proiect sau o idee de care sunteți mândri, o puteți înscrie pe site-ul Românii au inițiativă. Și poate că inițiativele vor prinde viață sau poate vor sta drept exemplu pentru alții ca noi, care încă nu au îndrăznit suficient.

Echipamente

Koga WorldTravellerAtunci când am văzut prima oară o Koga WorldTraveller m-am îndrăgostit pe loc de ea. Și am știut că e doar o chestiune de timp până când voi avea una.

Au trecut doi ani de atunci. Azi sunt mândrul posesor al unei biciclete perfecte. Producătorul mi-a promis că bicicleta Koga este simbolul bicicletei perfecte. Iar în cei peste 1.000 de kilometri făcuți până în momentul în care a fost scris acest text, nu pot decât să te asigur că promisiunea producătorului e una confirmată de bicicletă.

by Seba


Vezi detalii

Sponsori & Parteneri